Boven bij de Tropen

Op de bovenverdieping van de Tropen kunt u terecht voor privé dineren, dineren met gezelschappen en walking dinners.

Privé dineren

Als u met een besloten gezelschap wilt dineren, dan kunt u hiervoor op onze bovenverdieping terecht. Is uw gezelschap kleiner dan 20 personen dan brengen we voor het privégebruik van deze ruimte een huurprijs in rekening. Wilt u reserveren, of heeft u aanvullende vragen, neemt u dan contact met ons op.

Dineren met gezelschappen

Onze bovenverdieping is geschikt voor dineren met gezelschappen tot maximaal 36 personen. Voor gezelschappen vanaf 10 personen bieden wij een keuzemenu aan. Een standaard driegangen keuzemenu is er vanaf € 34,50 per persoon. Wilt u een voorstel op maat ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Walking dinner

Wilt u met uw gasten eten en borrelen in een informele setting, kiest u dan voor een walking dinner, geschikt voor gezelschappen van 25 tot 50 personen. Voor een walking dinner wordt de bovenverdieping ingericht met zitjes en statafels. Een walking dinner is er vanaf € 34,50 per persoon en bestaat uit minimaal 5 kleine gerechten. Wilt u een voorstel op maat ontvangen, neemt u dan contact met ons op.